Se dă startul la primul turneu din 2024!

Echipa de baschet feminin U15 a CSM Târgu Jiu va disputa la finalul acestei săptămâni primul turneu din 2024. Calificată în faza superioară a competiției, la Turneul Semifinal, echipa pregătită de Laurențiu Răuț se va deplasa la Alexandria, pentru primele meciuri din Grupa A1, serie în care a fost repartizată gruparea gorjeană. 

Baschetbalistele U15 reiau la finalul acestei săptămâni seria meciurilor oficiale din sezonul 2023-2024. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A1, serie din care mai fac parte CSS Alexandria, CSS Premium Sibiu, ACS SIC Sepsi Sfântu Gheorghe, CS Câmpina și ACS Rookies Oradea. 

Primul turneu din acest an va fi găzduit de orașul Alexandria. Sâmbătă, 20 ianuarie, va fi o zi plină pentru jucătoarele pregătite de Laurențiu Răuț. 

Gorjencele vor juca primul meci din turneu la ora 13.00, contra echipei gazdă, CSS Alexandria. Câteva ore mai târziu, de la ora 18.00, CSM Târgu Jiu va juca împotriva ardelencelor de la CSS Premium Sibiu. Echipa lui Laurențiu Răuț va disputa ultimul meci de la acest turneu duminică, 21 ianuarie, de la ora 11.00, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Vizualizări: 450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: