Un celebru jurnalist sportiv a murit la Australian Open

Mike Dickson, unul dintre cei mai reputați jurnaliști sportivi din lume, a murit la vârsta de 59 de ani, Acesta a decedat  în timp ce se afla la Melbourne, pentru a acoperi turneul de la Australian Open.

Mick Dickson, corespondentul de tenis al Daily Mail, s-a stins din viață miercuri. Dickson fost un gigant al presei sportive din Marea Britanie și a lucrat timp de 33 de ani la cunoscuta publicație.

„Dickson a fost un jurnalist extrem de respectat și admirat, care a petrecut 38 de ani în industrie – 33 la Mail începând cu 1990 – și pierderea sa va fi simțită profund de colegi”, au scris colegii lui Mike în Daily Mail.

Mike Dickson a lucrat ca și corespondent de cricket al Daily Mail, înainte de a trece la tenis și a acoperit 30 de sporturi diferite în aproape 50 de țări în total, pe parcursul unei cariere bogate. Dickson se afla la Melbourne, pentru a transmite de la Australian Open, în momentul în care a murit brusc, cu câteva zile înainte de a împlini 60 de ani.

„Suntem devastați să anunțăm că minunatul nostru soț și tată, Mike, s-a prăbușit și a murit în timp ce se afla în Melbourne pentru Australian Open. Timp de 38 de ani și-a trăit visul acoperind sportul din întreaga lume. A fost un om cu adevărat grozav și ne va lipsi teribil. Lucy, Sam, Ruby și Joe”, a anunțat familia.

Într-un articol publicat de Daily Mail, jurnalistul Mike Dickson, specialistul în tenis al britanicilor, a afirmat anul trecut că o consideră nevinovată pe Simona Halep.

"Cineva pe care am admirat-o mereu pentru talentul și onestitatea ei este Simona Halep, care a fost testată pozitiv cu Roxadusat, o substanță interzisă la US Open. Mulți au fost șocați, dar sarcina ei este de a arăta cum substanța a intrat în organismul ei fără să fie conștientă de asta", a scris acesta în Daily Mail.

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: