Cu cine va juca CSM Târgu Jiu în Turul 2 din Cupa României Râureni!

CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarul din Turul 2 din Cupa României Râureni la handbal feminin, ediția 2023-2024. CSM Târgu Jiu va juca în această fază a competiției, în deplasare, cu CSM Bacău. 

La sediul Federației Române de Handbal a avut loc, marți, tragerea la sorți a meciurilor din Turul 2 al Cupei României. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a avut parte de o tragere la sorți favorabilă. CSM Târgu Jiu se va deplasa în Moldova, pentru duelul cu echipa de liga a 2-a, CSM Bacău, a informat oficial clubul. 

Formația băcăuană activează în Divizia A, Seria B, acolo unde ocupă locul 4 în acest moment. Gruparea gorjeană, finalista a Cupei României 2023, este favorita certă a acestei confruntări. Data de disputare a meciurilor din turul 2 este 17 februarie, dar meciul de la Bacău va fi reprogramat pentru o altă dată, și asta pentru că echipa din Târgu Jiu este angrenată în EHF European League, iar pe 18 februarie, CSM Târgu Jiu va disputa ultimul meci din Grupa D EHF, cu Motherson Mosonmagyarovari KC. CSM Târgu Jiu își dorește un nou parcurs excelent în Cupa României, competiție care a propulsat echipa gorjeană în Europa. 

Galerie foto


Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: