Jucătorii unei echipe din Liga 2 au refuzat să se antreneze!

Jucătorii unei echipe din Liga 2 au mers la primărie la reunirea lotului  pentru a-și cere restanțele salariale. Primul antrenament al anului a fost anulat la  Târgoviște.

Prima întâlnire a jucătorilor Chindiei în 2024 s-a transformat într-un protest spontan la adresa conducerii executive. Fotbaliștii echipei din Târgoviște au refuzat să se antreneze luni, 15 ianuarie 2024, iar apoi s-au organizat și au mers in corpore la primărie, însoțiți de stafful tehnic. ”Nu se mai poate așa ceva, să stăm în incertitudinea asta. Unii deja au reziliat, noi vrem să știm care sunt intențiile legate de echipa asta. Avem și bani de luat, nu știm cu cine să vorbim, nu știm cine e președinte, nimic”, s-au exprimat cei care activează la Chindia în cel mai dificil și agitat moment de la reînființarea clubului, în 2010, până în prezent.

Jucătorii Chindiei au refuzat și marți să se antreneze, așa cum au făcut și luni, la reunirea de după vacanța de iarnă.

Fotbaliștii au fost total nemulțumiți după întâlnirea de pe 15 ianuarie cu primarul Cristian Stan, edilul anunțându-i că nu sunt deocamdată bani nici pentru plata a măcar unui salariu dintre cele restante de anul trecut.

Târgoviștenilor le intrase ultima dată în conturi doar o jumătate de salariu pe luna noiembrie, dar mai au de recuperat o jumătate din luna septembrie, toți banii pe luna octombrie, o jumătate din noiembrie, iar pe 25 ianuarie ar trebui să primească contractele pe decembrie.

Și ieri, toți jucătorii au venit la stadion, la fel și staff-ul tehnic, dar au decis să rămână în „grevă”. 

Deocamdată nu a fost stabilită nici ziua pentru vizita medicală și nici programul pe mai departe. Timp ar mai fi până la primul meci oficial, cel cu Metaloglobus, din 24 februarie, însă situația încordată între conducători și jucători pare un butoi cu pulbere, gata oricând să explodeze iar mulți dintre jucători vor să plece și se pregătesc să introducă memorii la comisiile FRF.

Vizualizări: 3,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: