Nera, pisica Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, vedetă la știrile Pro TV!

Sala Sporturilor mai are șase angajați care asigură buna desfășurare a activității, atât în sală cât și în stadion și pe terenurile de fotbal. Acestora li s-a alăturat și un mic „angajat permanent”, cu program de 24 de ore, pisica Nera, cea care miercuri a fost vedetă la știrile sportive de la Pro TV.

Nera este o pisică celebră printre sportivi și fanii echipelor de handbal și baschet de la Târgu Jiu și poate fi văzută zilnic prin baza sportivă. A fost adoptată de angajații sălii dar și de sportivi și antrenori, în 2019, când a fost salvată de unde fusese abandonată și adusă la Sala Sporturilor de antrenoarea Viorica Dima, o mare iubitoare de animale. De atunci a rămas permanent în sala de sport unde nu a mai fost văzut nici un șoricel, semn că își face bine treaba.

De-a lungul timpului Nera a mai apărut la Tv, fiind urmărită de camerele televiziunilor care au transmis meciuri din Sala Sporturilor, dar nu i s-a dedicat până acum o știre la o televiziune națională. Miercuri seara Nera a fost prezentată la Știrile Sportive Pro TV, chiar în titlurile ediției de seară, fiind filmată când asista nepăsătoare la încălzirea jucătoarelor de la Dunărea Brăila, echipă care o are în componență și pe jucătoarea Cătălina Pisică. 

Ceea ce nu au știut cei de la Pro TV este faptul că Nera nu a intrat în sală doar la acest meci ci este suporter permanent al handbalistelor de la CSM Târgu Jiu, cele care o îndrăgesc și o consideră mascota lor. Angajații săli spun că Nera e sufletul bazei sportive, pentru că nu lipsește de la mici un meci și a înțeles să nu încurce jocurile, iar dacă intră pe suprafața de joc sălii o face doar în pauze și la încălzire. Este vaccinată și sterilizată, a beneficiat și de un coșuleț special în care să doarmă grație donațiilor spectatorilor și primește constant hrană specială pentru pisici de la jucătoarele de handbal și de la angajații sălii.

Pisica Nera este iubită de toți sportivii, este îngrijită și răsfățată de angajații de la gestionarea bazei sportive care se ocupă de buna desfășurare a activității în sală, cei care o consideră al 7-lea angajat al Bazei Sportive. Unul cu normă întreagă de 24 de ore din 24 și care nu a uitat nici să prindă șoricei, dovadă că aceștia au dispărut din peisaj de mult timp.

Galerie foto








Vizualizări: 3,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: