CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu Dunărea Brăila

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu Dunărea Brăila, scor 28-32, la pauză 19-18, într-un meci care a contat pentru etapa a 13-a din Liga Florilor Mol. Alexandra Maria Gavrilă a fost cea mai bună marcatoare a echipei lui Liviu Andrieș, cu 10 goluri. 

În meciul care a încheiat turul de campionat, disputat miercuri, CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă echipei din Brăila, o altă reprezentantă a României în grupele EHF. 

În fața numeroșilor spectatori veniți la Sala Sporturilor, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a dominat prima parte a meciului, fiind formația care a dictat ritmul partidei. Gorjencele au intrat la pauză cu un avantaj minim, scor 19-18, deși au avut câteva oportunități clare de a marca și diferența putea fi mai mare la capătul primelor 30 de minute de joc. În repriza secundă, elevele lui Andrieș au jucat în mare parte de la egal la egal cu mult mai experimentata grupare din Brăila, care s-a desprins târziu pe tabela de marcaj, reușind să câștige partida care s-a terminat cu scorul de 32-28 pentru gruparea oaspete. 

”Astăzi am avut o evoluție bună. Pentru modul în care s-au prezentat, pentru atitudinea pe care au avut-o în teren nu am ce să le reproșez. Dacă am fi avut aceeași atitudine cu Malaga, sigur era alt rezultat. Dacă vom avea aceeași determinare în meciurile viitoare din campionat, atunci ne putem îndeplini obiectivul din Liga Florilor”, a declarat la conferința de presă, antrenorul Liviu Andrieș. 

La finalul turului, CSM Târgu Jiu ocupă locul 10 în Liga Florilor, cu 12 puncte acumulate.

Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: