Ultima lovitură reușită în mercato de Universitatea Craiova

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, spune despre ultima lovitură că  Mekvabishvili este un transfer la care s-a muncit foarte mult. Acesta a precizat că a căutat un jucător pe profilul lui Cicâldău pentru Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a impresionat în actuala perioadă de transferuri. După achizițiile lui Denil Maldonado și Pyry Soiri, clubul patronat de Mihai Rotaru l-a adus în Bănie pe internaționalul georgian în vârstă de 22 de ani, Anzor Mekvabishvili. Mihai Rotaru este încântat de transferul reușit de Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru despre ultima lovitură: „Mekvabishvili este un transfer la care s-a muncit foarte mult!”

Universitatea Craiova a dat lovitura în această iarnă și a transferat un jucător extrem de promițător. Este vorba despre Anzor Mekvabishvili, căpitanul Georgiei U21 care a terminat pe primul loc la Europeanul de anul trecut într-o grupă cu Olanda, Portugalia și Belgia. Mai mult decât atât, Anzor Mekvabishvili are deja 13 apariții la naționala mare a Georgiei. 

Mihai Rotaru a recunoscut că a meritat efortul pentru realizarea transferului. „Un transfer la care s-a muncit foarte mult, dar tocmai de aceea satisfacția este cu atât mai mare. Este un jucător de mijlocul terenului, un box to box care poate juca și număr 6.

A fost căpitanul Georgiei U21 în turneul de excepție pe care l-au făcut când au terminat pe primul loc într-o grupă cu Portugalia, Olanda si Belgia”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate, pentru fanatik.ro.

Universitatea Craiova l-a transferat pe Anzor Mekvabishvili de la Dinamo Tbilisi pentru suma de 750.000 de euro, mai anunță cei de la Fanatik. Totodată, echipa din capitala Georgiei a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer al tânărului mijlocaș.

Mihai Rotaru a insistat să-l aducă pe Anzor Mekvabishvili la Universitatea Craiova, deoarece jucătorul se aseamănă izbitor ca profil de joc cu Alexandru Cicâldău. Patronul din Bănie a vrut să-l transfere în această iarnă pe mijlocașul român la Craiova, însă s-a lovit de refuzul lui Konyaspor, echipa la care este împrumutat jucătorul de Galatasaray.

Vizualizări: 763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: