Nou duel european în acest weekend pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a plecat spre Stavanger, Norvegia, pentru un nou duel european. Sâmbătă, 20 ianuarie, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va confrunta cu norvegiencele de la Sola HK. 

La doar trei zile distanță de duelul cu Dunărea Brăila, CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor europene, cu o deplasare în nordul Europei, la Stavanger, pentru duelul cu norvegiencele de la Sola HK. 

„După ce au avut o cu totul altă exprimare în teren, în partida cu Brăila, mult peste prestația cu Malaga, handbalistele lui Liviu Andrieș sunt mai încrezătoare în forțele lor de a obține un rezultat pozitiv în Norvegia”, anunță csmtargujiu.ro. 

Deși va avea parte de o deplasare lungă și dificilă, pivotul Bianca Ștefania Chiriță spune că ea și colegele sale merg în Norvegia cu dorința de a obține primul succes din grupă.

”Urmează o deplasare destul de lungă, dar mergem acolo să jucăm. Ne dorim să câștigăm primul meci din EHF. Le-am urmărit pe cele de Sola și aleargă foarte mult, dar noi trebuie să jucăm cât mai bine și să demonstrăm că ne merităm locul în această competiție”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei din Norvegia, Bianca Ștefania Chiriță.

Meciul contează pentru etapa a 3-a din EHF European League Woman, sezonul 2023-2024. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport 4, Prima Sport 4 și Orange Sport 3.

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: