Lovitură pentru Universitatea Craiova, un nou sponsor gigant!

Universitatea Craiova și-a atras un nou sponsor important în 2024. Un gigant cu o cifră de afaceri de 130 de milioane de euro este noul partener al "Ştiinţei" și va apărea pe tricouri.

Universitatea Craiova „transferă” și pe plan economic în 2024 și anunță că gigantul Damila este partenerul platinum al „alb-albaștrilor”, iar compania din Oltenia va apărea pe tricourile oficiale. Este o lovitură importantă pentru gruparea din Bănie dată chiar înaintea primelor confruntări din Liga 1. 

Universitatea Craiova și Damila au început un parteneriat nou cu 3 zile înaintea partidei cu trupa lui Gică Hagi. Compania din Oltenia este renumită în România fiind producătoare și distribuitoare de materiale de construcții și în următoarele sezoane va fi lângă formația din Bănie în calitate de sponsor.

„Știința și Damila, împreună spre performanță! Noul an vine și cu un “transfer” special pe tricoul oficial de joc al Universității Craiova. Suntem mândri să vă anunțăm că Damila este noul Partener Platinum al Campioanei Unei Mari Iubiri. Damila va fi prezentă pe spatele tricourilor de joc pe care le vor îmbrăca alb-albaștrii.

Damila, societate comercială cu capital privat, ocupă un loc important pe piața materialelor de construcții și finisaje din România, fiind producător și distribuitor de produse metalurgice, precum și al brandului Rodach pentru țigle metalice, șipci și sisteme complete de învelitori. Societatea a fost fondată în anul 1992 și își are rădăcinile în județul Vâlcea. Bun venit în familia noastră, Damila!”, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

Vizualizări: 1,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: