Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au ajuns în Norvegia

CSM Târgu Jiu dispută sâmbătă un nou meci din aventura europeană din grupele EHF Europa League. Delegația formației gorjene a ajuns vineri în Norvegia după un drum obositor cu avionul.

„După un drum foarte lung, delegația noastră a ajuns în Norvegia”, a anunțat clubul primăriei pe pagina de facebook unde sunt prezentate imagini de la aterizarea în Norvegia. 

CSM Târgu Jiu va avea parte de o susținere masivă în Norvegia. În tribunele din Idrettshall, gorjencele vor fi încurajate de o galerie numeroasă, formată din români stabiliți în Norvegia, dar și suporteri veniți din țară.

Șeful secției de handbal a CSM, Dan Ilieș, a fost anunțat de un grup de români că se face mobilizarea pentru participarea la meci: „Am primit un mesaj emoționant pe Facebook-ul CSM Târgu Jiu, un mesaj care demonstrează că am realizat un lucru măreț într-un timp foarte scurt. Faptul că jucăm în Grupele EHF, că numele orașului nostru este rostit de foarte mulți oameni, este un lucru extraordinar. Cu jocuri mai bune sau mai puțin bune, faptul că jucăm cu "sala plină " și că se vorbește despre  CSM Târgu Jiu tot mai mult, ne bucură enorm și în același măsură ne obligă să facem mai multe pentru "Familia CSM Târgu Jiu ".

Jucătoarele se bucură la rândul lor atunci când au susținere din tribune la meciuri după cum a precizat și Bianca Ștefania Chiriță: ”Suntem fericite că avem susținere. Este foarte important pentru noi că avem susținere atât acasă, cât și în deplasare. Publicul a fost al 8-lea jucător pentru noi și ne-au ridicat atunci când am fost jos și sperăm să le facem o bucurie. Sper să-i facem mândri pe suporterii care vor fi alături de noi și pe această cale țin să le mulțumesc”.

Meciul cu Sola HK este programat sâmbătă, cu începere de la ora 19:00.

Galerie foto









Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: