Campionii Gorjului își duc fanii la finala Cupei României

Campioana Gorjului din acest sezon, Vulturii Fărcășești, se pregătește acum de finala Cupei României. După ce au încheiat sezonul actual pe locul 1 în Liga 4, jucătorii de la Fărcășești vor acum să câștige și cupa județeană.

Finala Cupei României Gorj va avea loc în acest weekend, la Mătăsari. Pentru că va fi o deplasare destul de lungă pentru susținătorii echipei campioane, clubul a anunțat că va organiza deplasare pentru fani. „Finala Cupei se apropie. Observăm interesul tot mai crescut al suporterilor noștri, astfel că venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un lucru foarte important, care să poată facilita deplasarea suporterilor noștri la Mătăsari, locul disputării finalei. Meciul se va juca sâmbătă, 1 iunie, de la ora 12:00, pe Stadionul “Minerul” din Mătăsari, iar toți cei ce doresc să ne fie alături trebuie să citească cu atenție următoarele rânduri. Locuri sunt pentru toată lumea doritoare! Plecarea va avea loc la ora 10:30. Stațiile de unde puteți fi preluați sunt următoarele, în ordine: 

 1. Stadionul “Comunal”, Fărcășești

 2. Școala Gimnazială “Victor Popescu”, Valea cu Apa

 3. Primăria Fărcășești

 4. Platou “Voinescu”

Suporterii ce doresc să facă deplasarea sunt rugați să ne contacteze, fie cu un mesaj privat, fie cu un mesaj pe WhatsApp la următoarele numere: 0790 366 270 & 0786 103 004. În mesaj trebuie să specificați: numele, numărul de locuri și locul din care să fiți preluat. Vă așteptăm alături de noi!”, este mesajul echipei din Fărcășești.

Finala Cupei României la fotbal, faza județeană, se va disputa sâmbătă, 1 iunie, ora 12:00, pe Stadionul Minerul din Mătăsari, între Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari.

Galerie foto


Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: