ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut golgheterul

ACS Viitorul Târgu Jiu a început să piardă jucători din lotul care a evoluat în sezonul recent încheiat. Golgheterul echipei, Alexandru Gîrbiță, va evolua din această vară la Corvinul Hunedoara. 

Intrată în vacanță mult mai devreme decât alte echipe din Liga 2, pentru că nu a jucat în ultima etapă, ACS Viitorul nu a avut timp să anunțe nimic pentru sezonul următor. Încă nu se știe cine va fi antrenorul echipei, pentru că lui Călin Cojocaru i-a expirat contractul, dar nici pe ce lot se va baza noul antrenor, pentru că jucătorii își caută deja alte echipe. 

Primul plecat este chiar golgheterul echipe din ultimul sezon, Alexandru Gîrbiță care va juca la Hunedoara.

Corvinul a anunțat ca Gîrbiță este primul transfer pentru sezonul în care joacă în Europa League. „Revelația fotbalului românesc în sezonul 2023-2024 tocmai a realizat primul transfer estival. Câștigătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara și-a asigurat serviciile lui Alexandru Gîrbiță, mijlocașul ofensiv de 23 de ani al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu”, a anunțat liga2.ro.

Gîrbiță a fost unul dintre cei mai constanți fotbaliști ai formației pregătite de Călin Cojocaru, marcând 8 goluri în 24 de apariții oficiale în campionatul recent încheiat al Ligii 2. Conform unor surse sunt mulți alți jucători de la ACS Viitorul care au plecat deja de la echipă dar și alții care își caută echipe pentru a pleca de la clubul aflat în insolvență și amenințat de intrarea în faliment. Foarte mulți dintre foștii jucători au procese pe rol pentru a își recupera banii pentru ultimele salarii, iar o parte dintre ei cer falimentul clubului. Mai grav este faptul că și cei care au evoluat în acest sezon spun că nu și-au primit salariile pe ultimele luni.

Vizualizări: 1,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: