Strategia oltenilor în privinţa lui Alex Mitriţă!

Alexandru Mitriţă nu a fost inclus de selecţionerul Edi Iordănescu în lotul pentru Euro 2024. Între timp  conducătorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că vedeta echipei sale are şanse mici să mai continue în campionatul intern.

În urmă cu un an Alex Mitriţă a ales să renunţe la un salariu anual de peste 1.5 milioane de euro, în ţările arabe, şi să revină în Bănie, atât în speranţa de a aduce un titlu Universităţii Craiova, dar şi pentru a fi în atenţia lui Edi Iordănescu, a anunțat ProSport. „Nu a fost făcut public acest obiectiv personal, din pricina diferendelor care au existat între Mitriţă şi Edi Iordănescu în trecut, când aceştia au colaborat la echipa naţională, dar a existat mereu dorinţa lui Mitriţă de a reveni în rândul tricolorilor. Numai că, în ciuda evoluţiilor consistente de la Universitatea Craiova, Mitriţă nu a reuşit să-l facă pe selecţioner să treacă peste problemele din trecut şi acesta nu a prins lotul pentru Euro 2024”, a scris sursa citată.

Pentru Alex Mitriţă au existat permanent oferte din ţările arabe şi există şi acum, iar planul oltenilor este să-l păstreze pe jucător pentru preliminariile Conference League, în tentativa de a intra în grupele competiţiei, apoi să fie lăsat să plece în ţările arabe. Ţinând cont că Mitriţă a revenit liber de contract la Universitatea Craiova, suma de transfer solicitată acum nu ar fi una care să împiedice tranzacţia, la negocieri urmând să primeze salariul jucătorului.

Alexandru Mitriţă are 29 de ani şi ia în calcul să mai evolueze 2-3 ani peste hotare, respectiv în ţările arabe, apoi să revină la Universitatea Craiova pentru a-şi încheia cariera. Alex Mitriţă a mai evoluat în Arabia Saudită la Al Raed şi Al Ahli, iar înainte să revină la Universitatea Craiova a avut oferte concrete atât din Arabia Saudită, cât şi din Emiratele Arabe Unite, cu salariu anual de aproximativ 1.5 milioane de euro.

Vizualizări: 2,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: