A numit un fost antrenor să pregătească echipa în Liga 2!

Adrian Mititelu a decis să numească un fost antrenor pentru banca oltenilor. Marius Croitoru este noul antrenor al retrogradatei FCU Craiova!

FCU Craiova FC, recent retrogradată în Liga 2, a anunțat numele antrenorului cu care va aborda stagiunea 2024/ 2025! Formația din Bănie a comunicat, pe pagina de Facebook, revenirea lui Marius Croitoru, care a mai fost sub contract cu oltenii în perioada iunie 2022 – octombrie 2022, pentru 14 meciuri.

Conform informațiilor oferite de FCU Craiova, Croitoru a semnat un contract pe doi ani cu gruparea patronată de Adrian Mititelu, cel care și apare în fotografia comunicatului în care este anunțată mutarea. Se pare că Adrian Mititelu a decis să îl reangajeze pe Marius Croitoru, iar antrenorul pare că nu a ținut ranchiună în urma intervenției publice a omului de afaceri.

”Bine ai revenit, Marius Croitoru! Marius Croitoru este noul antrenor principal al FCU 1948. Acesta a mai antrenat echipa în perioada 23 iunie 2022 – 10 octombrie 2022. El a semnat un contract valabil pentru 2 ani”, a transmis FCU Craiova.

Marius Croitoru bifează a cincea experiență în fotbal ca antrenor, dar în acest timp a pregătit trei echipe, pe lângă FCU Craiova FC mai antrenând FC Botoșani, tot în două rânduri, și CFC Argeș, pentru un mandat. ”Principalul” trebuie să treacă imediat la treabă, pentru că până acum, după retrogradarea din SuperLiga României în Liga 2, oltenii au anunțat, deja, șapte plecări din rândul lotului de jucători.

FCU Craiova se va reuni pe 16 iunie, iar până la începerea noului sezon de Liga 2 va efectua un stagiu de pregătire centralizat care va fi decis împreună cu noul staff tehnic.

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: