Foto: Cum s-a petrecut tragedia de la Bumbești Pițic

Imagini greu de privit au fost date publicității de reprezentanții IPJ Gorj. Acestea provin de la locul accidentului care s-a petrecut, noaptea trecută, în zona localității Bumbești Pițic. Un tânăr de doar 20 de ani nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire după ce mașina pe care o conducea, cu o viteză extrem de mare, a intrat într-un copac. 

În urma impactului violent autoturismul s-a făcut praf, iar șoferul a fost aruncat zeci de metri. 

„În noaptea de 14/15 septembrie a.c. , polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic, despre faptul că pe DN 67 Poienari, comuna Bumbești Pițic, a observat un autoturism avariat pe partea carosabilă. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei și polițiștii rutieri, care au efectuat cercetarea locului faptei. 

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din orașul Novaci, conducea un autoturism, pe DN 67 Poienari, din direcția Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în coliziune cu un copac ce se afla pe partea stângă a sensului de mers. 

Din nefericire, în urma impactului tânărul a decedat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Gorj. 

Galerie foto



Vizualizări: 4,966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: