ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut gratis cei mai buni jucători

Plecarea lui Alexandru Core continuă o tradiție de management defectuos la ACS Viitorul Târgu Jiu. Indiferent cum s-a numit de-a lungul timpului, actuala echipă a pierdut gratis cam toți jucătorii tineri, de valoare, care au ajuns să joace chiar în Liga 1, fără ca acest club să primească vreun leu pentru jucători.

Nu e prima dată când ACS Viitorul pierde jucători tineri, de perspectivă cum este cazul lui Alexandru Core, ultimul plecat de la echipa lui Călin Cojocaru. Și toți cei care au părăsit echipa au plecat liberi de contract sau liberi de la comisiile FRF, astfel că clubul nu a luat nici un ban deși nevoie ar avea pentru că se află în insolvență.

Pierderea unui jucător tânăr, pe gratis, iar acesta să semneze apoi în prima ligă nu este o noutate pentru ACS Viitorul pentru că, în trecutul său, nu foarte îndepărtat, echipa a mai reușit astfel de isprăvi precum cea de acum, cu Alexandru Core, se arată într-o analiză a celor de la liga2.ro.

„În vara anului 2021, echipa lui Sarcină îi pierdea pe Andrei Dragu și Marius Ciociu, după ce aceștia nu au acceptat prelungirea contractului. Dragu joacă și acum la FC Botoșani, pentru al treilea sezon la rând, iar Cioiu a jucat mai întâi la Academica Clinceni, apoi la Petrolul Ploiești și acum este tot la FC Botoșani, de aproape un an”, arată sursa citată.

Alți jucători promițători pierduți de ACS Viitorul au fost Daniel Paraschiv, care a părăsit echipa pentru CFR Cluj, cedat la FC Voluntari și acum la FC Hermannstadt dar și Vlad Prejmerean, plecat de la Târgu Jiu pentru Petrolul, trecut apoi pe la Unirea Slobozia și acum la Chindia. Este și cazul lui Paul Chiorean, care a plecat la Poli Iași, iar acum joacă la Metaloglobus.

Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: