Oltenii au încasat două goluri în șapte minute

Universitatea Craiova a remizat cu UTA Arad, scor 2-2, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 21 din Superliga.  Echipa lui Ivaylo Petev a revenit după ce a fost condusă cu 2-0, golurile celor de la UTA fiind reușite în primele șapte minute de joc.

După egalul înregistrat pe Cluj Arena, cu UTA, Alexandru Crețu a spus că este extrem de nemulțumit de prestația formației din Bănie.

În contextul în care în minutul 7 era deja 2-0 pentru UTA, Alexandru Crețu a spus că e inacceptabil ca echipa sa să încaseze două goluri atât de rapid.

Mijlocașul Universității Craiova și-a continuat discursul pe același ton și a venit cu acuzații dure după ce gruparea din Bănie a început meciul de la Cluj cum nu se putea mai prost.

„E inacceptabil. Nu avem voie să începem așa. Am primit două goluri copilărești, ne pare rău că nu am reușit să-i întoarcem. Suntem triști, pierdem puncte cu echipe mult mai slab cotate decât noi.

Ne lipsește constanța asta, nu adunăm puncte, pierdem puncte în meciuri ușoare. Sunt sigur că cei din conducere vor analiza, unii vor pleca, alții vor venii, ăsta e fotbalul și face parte din joc. Vom analiza ce s-a întâmplat. Mi-e greu să fac o caracterizare la cald. Vom analiza”, a declarat Crețu.

Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: