Victorie clară în ultimul meci al anului pentru juniorii U 16

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu a încheiat anul cu o victorie categorică, scor 94-57, pe terenul echipei ABC Galactica Brașov. Meciul a contat pentru etapa a 3-a din Grupa 2.

Final de an în forță pentru baschetbaliștii U16 CSM Târgu Jiu, care s-au deplasat în acest weekend la Brașov, acolo unde au obținut o victorie categorică în fața echipei Galactica Brașov. „Juniorii lui Adrian Roșu au dominat categoric partida, iar rezultatul final nu mai lasă loc de comentarii. S-a terminat 94-57 pentru CSM Târgu Jiu, în ciuda faptului că Adrian Roșu a avut și ceva probleme de efectiv la acest meci. Băieții care au făcut deplasarea la Brașov au avut însă o evoluție excelentă și-au reușit să-i suplinească cu brio pe cei care au lipsit, din motive obiective, la acest ultim meci al anului”, a informat csmtargujiu.ro.

Juniorii vor avea o săptămână de pauză, după care se vor întoarce la antrenamente, pentru a pregăti primul meci al anului 2024, care se va disputa la finalul lunii ianuarie, pe teren propriu, cu CSM Deva.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: