ACS Viitorul Târgu Jiu a mai pierdut un jucător!

ACS Viitorul Târgu Jiu a mai pierdut pe final de an încă un jucător, pe tânărul Alexandru Core. Plecarea acestui vine după ce alți doi componenți ai lotului au depus memorii la FRF și au câștigat litigiile, devenind jucători liberi de contract.

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut, în această iarnă, încă un tânăr jucător de viitor, pe gratis, la fel cum a pierdut și în trecut majoritatea jucătorilor.

Alexandru Core, fundaș care zilele trecute, în data de 12 decembrie 2023, a împlinit 23 de ani, a părăsit echipa pentru a face pasul în prima ligă, semnând un contract valabil pe patru ani cu Politehnica Iași, după cum anunță liga2.ro.

Fotbalistul originar din Oradea a ajuns în postura de jucător liber de contract la Poli Iași, președintele Corneș Șfaițer confirmând informațiile publicate de site-ul celor de la ProSport, Liga2.ro.

În actuala ediție de campionat de Liga 2, Alexandru Core, a fost utilizat în 8 partide din cele 15, de patru ori ca titular, pe acestea terminându-le ca integralist. S-a aflat în ultimele șase luni de contract, acum a devenit liber, neacceptând prelungirea contractului cu echipa lui Călin Cojocaru, cunoscută în Liga 2 ca rău platnică și amenințată acum de faliment. Core era dorit de mai multe echipe și, nu a acceptat să prelungească contractul pentru a putea pleca liber de contract iar clubul să nu poată cere bani pentru transfer.

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: