CSM Târgu Jiu vrea a doua victorie consecutivă în retur

După succesul de la Galați, acolo unde baschetbaliștii lui Kresimir Basic au avut o revenire senzațională în repriza secundă, CSM Târgu Jiu vrea a doua victorie consecutivă în returul campionatului. Sâmbătă, 16 decembrie, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu Laguna București, într-un meci din etapa a 13-a din Grupa A din Liga Națională de Baschet Masculin Getica95.

Gorjenii primesc vizita ultimei clasate, Laguna București, echipă care are înfrângeri pe linie. Antrenorul croat atrage însă atenția că formația bucureșteană, deși nu a câștigat vreun meci în acest sezon, este totuși o echipă periculoasă, care a pierdut greu în unele meciuri. Basic le cere jucătorilor săi să trateze meciul cu maximă seriozitate și crede că apărarea agresivă este cheia succesului în fața bucureștenilor. Antrenorul croat speră să vadă la meci cât mai mulți suporteri ai grupării gorjene, care să-i încurajeze pe băieții săi.

”La Galați, am câștigat un meci important și atmosfera este mai bună după victorii. Pentru noi, obiectivul clar este acela de a rămâne în ligă. Dacă putem să obținem mai mult, va fi cu atât mai bine. Laguna este un oponent puternic, au arătat asta prin jocul lor, chiar dacă rezultatele nu indică acest lucru. Au fost meciuri în care au fost combativi și este un adversar pe care trebuie să-l tratăm ca atare. Ca să câștigăm, trebuie să ne impunem jocul din primele minute și trebuie să ne concentrăm în defensivă, să avem o apărare agresivă. Este normal ca, atunci când legăm victorii, spectatorii și oamenii din jur să-și dorească mai mult, însă țelul nostru este să ne concentrăm pe fiecare meci. Ne dorim să umplem sala, avem un spirit de luptători, și cred că jucătorii merită acest lucru. Este mai ușor să joci când fanii sunt alături de tine”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei, antrenorul Kresimir Basic.

Baschetbaliștii gorjeni speră să aibă parte de o susținere masivă din partea suporterilor la acest meci.

Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: