Autografe, fotografii, concursuri și plăcerea de a juca baschet!

Miercuri, 13 decembrie, de la ora 12.00, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au fost prezenți în sala de sport a Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu”. Aceasta a fost ultima acțiune de promovare din acest an a baschetului în unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Târgu Jiu.

În prezența a zeci de elevi care au ținut să fie alături de jucătorii din Liga Națională, și care au creat o atmosferă extraordinară, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au disputat un meci demonstrativ în compania tinerilor liceeni de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”. Elevii prezenți la această acțiune au participat și la un concurs de aruncări la coș, iar câștigătorii au primit și premii. La final a avut loc și o sesiune de poze și autografe. CSM Târgu Jiu și-a continuat astfel seria acțiunilor de promovarea a sportului și implicit a baschetului în școlile din Târgu Jiu. „Sala de sport a Colegiului Național ”Ecaterina Teodoriu” s-a dovedit a fi neîncăpătoare, zeci de elevii fiind prezenți la întâlnirea cu sportivii CSM Târgu Jiu. Elevii au apreciat din plin spectacolul baschetbalistic oferit de jucătorii CSM Târgu Jiu și-au aplaudat frenetic reușitele colegilor din echipa de baschet a liceului”, a informat site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

În sala de sport a Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” și-au făcut apariția Dimitrius Underwood, Jalen Dupree, Ethan Wright, Cameron Oluyitan, Arsenije Vuckovic, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Bărăgan, Octavian Popa Calotă, Adrian Vaida, Noam Wienberg, Robert Paliciuc, însoțiți de antrenorul principal Kresimir Basic, antrenorul secund Alexandru Gliga, kinetoterapeutul echipei, Patrick Toma și Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene.

Sub atenta îndrumare a profesorilor Renato Iuțalim, antrenorul echipei de baschet a liceului, Adrian Davițoiu, Gheorghe Neamțu și Dana Constantinescu, fost inspector șef al Inspectoratului Școlar General Gorj, totul a decurs foarte bine, iar atmosfera a fost una de sărbătoare. „Le mulțumim pe această cale cadrelor didactice pentru implicare. Mulțumim și doamnei director Minodora Paliu-Murgan, doamnei director adjunct Marinela Pîrvulescu pentru sprijinul acordat și pentru deschiderea către această acțiune de promovare a baschetului”, se arată în comunicatul postat de csmtargujiu.ro după acest eveniment.

Galerie foto








Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: