Burleanu i-a găsit deja înlocuitor lui Edi Iordănescu!

Naţionala României a fost eliminată de la EURO 2024, după un turneu final în care rezultatele tricolorilor au fost multe peste aşteptări. 

După partida cu Olanda, Edi Iordănescu a dat de înţeles că nu va mai continua pe banca naţionalei României, iar FRF a început deja să se gândească la un ”plan B”, în cazul în care nu se va ajunge la un acord cu selecţionerul pentru prelungirea contractului.

România a fost învinsă de Olanda la Munchen, scor 0-3, însă parcursul înregistrat de tricolori în grupe a dat peste cap toate aşteptările, multe voci susţinând că naţionala noastră nu va fi capabilă să înscrie nici măcar un gol.

Din informaţiile Fanatik, Edi Iordănescu are o ofertă colosală din partea lui Al Wahda, formaţie ce evoluează în prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

În cazul în care fostul antrenor al Pandurilor va alege să semneze în Golf, acesta va încasa încasa o sumă uriaşă: 2.500.000 de euro pe sezon.

Aceeaşi sursă susţine că favorit pentru postul de selecţioner al României este Adi Mutu, cel care a pregătit reprezentativa U21 a României în perioada ianuarie 2020-aprilie 2021.

Adrian Mutu este liber de contract de la începutul lunii aprilie, după despărţirea de CFR Cluj, venită ca urmare a eliminării ruşinoase din Cupa României, 0-4 contra Corvinului. 

Ca antrenor principal, ”Briliantul” le-a mai pregătit pe FC Voluntari, FCU Craiova 1948, Rapid şi Neftci Baku.

Vizualizări: 13,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: