Academia Română de Baschet susține primele cursuri la Târgu Jiu!

Federația Romana de Baschet a dat startul primei tabere de vară organizate la Târgu Jiu. Tabăra este dedicată sportivilor din generația 2009, fiind organizată de Federația Română de Baschet, prin Academia Română de Baschet - Filiala Gorj.

Reunirea a avut loc vineri, la Sala Sporturilor, iar pregătirea va avea loc în perioada 6-11 iulie 2024, la Târgu Jiu.

Este vorba de o tabără de vară în care jucătorii din generația 2009 vor beneficia de antrenamente și alte activități complementare, sub coordonarea unor specialiști, pentru dezvoltarea baschetbalistică și personală a tinerilor sportivi.

Coordonatorul evenimentului este antrenorul Claudiu Alionescu iar evenimentul este susținut de Federația Română de Baschet care finanțează participarea în tabăra de baschet de la Târgu Jiu a unor sportivi și sportive din generația 2009 care au evoluat în cadrul acțiunilor organizate sub egida FIBA Youth Development Fund.

„Peste 70 de tineri au participat la primul antrenament iar timp de 7 zile, tinerii sportivi vor beneficia de pregătire intensă și activități complementare, sub îndrumarea specialiștilor”, a anunțat federația. 

Acesta este primul camp de vară organizat de Federatia Românǎ de Baschet, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj și al Primăriei Târgu Jiu, urmând ca în viitor să fie organizate și alte evenimente similare. 

Galerie foto



Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: