Craiova, refuzată de un internațional din Costa Rica!

Patronul Universității Craiova a dezvăluit că a oferit o sumă fabuloasă pentru un tânăr fundaș central care este titular în naționala statului Costa Rica. Mihai Rotaru a  precizat însă că propunerea a fost refuzată rapid.

Fundașul despre care a amintit finanțatorul oltenilor este Jeyland Mitchell, iar acesta nu avea cum să accepte oferta Craiovei deoarece este la un pas să semneze cu un club mare din Europa, scriu cei de la ProSport.

Patronul oltenilor a oferit detalii despre transferul lui Jeyland Mitchell (19 ani) și spune că era pregătit să ofere un milion de euro pentru a-și asigura serviciile internaționalului din Costa Rica. Numai că apărătorul central avea alte planuri, unele mult mai mărețe. Avea pe masă și oferta lui Feyenoord și a decis, normal, să accepte propunerea grupării batave.

„Am vrut să cumpărăm și un fundaș din Costa Rica. Am oferit un milion de euro și nu au vrut. Era coechipier cu unul dintre cei doi pe care i-am adus acum. Avea 19 ani și e titular la națională”, a afirmat Mihai Rotaru la DigiSport.

Jeyland Mitchell a avut parte de un debut remarcabil la echipa sa de club, Alajuelense, care l-a propulsat rapid pe radarul unor echipe mari ale Europa. Feyenoord s-a grăbit și a luat fața tuturor. A venit cu o ofertă de 2,5 milioane de euro, iar cei de la Alajuelense n-au stat pe gânduri și au acceptat-o. Fundașul a efectuat vizita medicală, iar mutarea urmează să fie anunțată oficial.

Jeyland Mitchell are deja are șapte selecții în națională și a fost titular în toate cele trei meciuri jucate de Costa Rica în grupe, la Copa America: 0-0 cu Brazilia, 0-3 cu Columbia și 1-2 cu Paraguay.

Jeyland Mitchell a fost coechipier cu Carlos Mora (noul transfer al celor de la Universitatea Craiova) la Alajuelense, echipă la care a fost transferat în ianuarie 2024.

Vizualizări: 1,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: