Universitatea Craiova s-a chinuit cu o echipă de Liga 2 în ultimul amical 

În ultimul meci de verificare înaintea debutului de campionat, Universitatea Craiova s-a chinuit cu CSC Dumbrăviţa. Oltenii au avut în față un adversar care a evitat retrogradarea în Liga 3 şi care abia s-a reunit de câteva zile pentru noul sezon al ligii secunde.

Echipa lui Costel Gâlcă s-a impus totuşi cu 1-0 în amicalul de sâmbătă care s-a jucat în cadrul complexului „Ilie Balaci” din Lunca Jiului, unicul gol fiind reuşit de Alex Mitriţă, în repriza secundă, atunci când bănăţenii aveau pe teren rezervele.

Dumbrăviţa a fost echipa care a avut mai multe ocazii în prima parte, în timp ce de la gazde s-a remarcat numai şutul în bară al lui Andrei Ivan. În acest meci de verificare, Costel Gâlcă a rulat tot lotul avut la dispoziţie.

Universitatea Craiova a disputat patru amicale şi în cadrul stagiului din Austria, pierzând cu Pafos (Cipru, locul 5), scor 1-2, cu Ludogorets Razgrad (campioana Bulgariei), scor 1-4, şi cu St. Gallen (Elveţia, locul 4), scor 1-2, şi a câştigat cu 1-0 cu Legia Varşovia (Polonia, locul 3). Elvir Koljic (2), Alex Mitriţă şi Mihai Căpăţână au marcat golurile echipei craiovene în aceste partide de verificare.

Universitatea Craiova începe campionatul vineri, de la ora 21:00, când întâlneşte în deplasare pe Hermannstadt.

Vizualizări: 927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: