Meci demonstrativ la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”

Jucătorii de baschet de la CSM Târgu Jiu vor fi prezenți, miercuri, de la ora 12, în sala de sport a Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoriu” din Târgu Jiu pentru ultima inițiativă de promovare a baschetului în școlile din Municipiul Târgu Jiu în acest an.

Ca și în alte ocazii, membrii echipei CSM Târgu Jiu vor susține un meci demonstrativ alături de elevii de liceu. Aceștia vor avea oportunitatea de a interacționa cu baschetbaliștii care activează în Liga Națională de Baschet Masculin și vor fi surprinși cu alte evenimente inedite. "Suntem încântați să fim din nou alături de elevi și să petrecem timp interacționând cu ei", a menționat Claudiu Alionescu, directorul tehnic al echipei gorjene.

După victoria impresionantă de la Galați, CSM Târgu Jiu își propune să continue seria acțiunilor de popularizare a baschetului în școlile din Târgu Jiu în această săptămână. Miercuri, 13 decembrie, elevii de la Colegiul Național "Ecaterina Teodoroiu" vor avea ocazia să îi întâlnească pe jucătorii preferați într-un meci demonstrativ. Aceștia vor beneficia de șansa de a interacționa cu membrii echipei de baschet seniori de la CSM Târgu Jiu și vor participa la concursuri, sesiuni de fotografii și autografe.

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: