Ce antrenor gorjean a fost dorit de Universitatea Craiova!

Unul dintre antrenorii tineri care se bucură de atenția echipelor din Liga 1 este gorjeanul Dragoș Militaru. După ce a fost dorit sezonul trecut de FC Botoșani, Militaru a fost recent și în atenția celor de la Universitatea Craiova.

Patronul Universității Craiova are cuvinte de laudă la adresa fostului antrenor de la Pandurii, Dragoș Militaru, și a recunoscut recent că a discutat cu tehnicianul gorjean chiar înainte de numirea lui Ivaylo Petev.

Antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru, este considerat de Mihai Rotaru ca fiind un tehnician cu un potențial enorm și care are toate atuurile necesare pentru a avea succes și în prima ligă.

„Sunt variante pentru că școala românească dă antrenori foarte buni. În cazul nostru nu e că am căutat doar antrenori străini, ci eram în discuție chiar și cu români. Spre exemplu, Dragoș Militaru este un antrenor român în care trebuie investit. Dar, în acel moment, având acea discuție în Bulgaria și existând o chimie între mine și Ivaylo am zis că o încerc. Dacă nu era acea reziliere cu Ludogorets, existau șanse mari să aleg un antrenor român. Universitatea investește în tineri. De ce să nu le dăm o șansă? Vi l-am dat doar ca exemplu! Trebuie să credem în tineri! Putea fi o soluție. Cred că e un antrenor care va reuși. V-am dat un exemplu de antrenor român care poate să reușească”, a declarat Rotaru pentru iamsport.ro.

Dragoș Militaru a fost desemnat în urmă cu un an cel mai bun antrenor din Liga 2, atunci când reușise promovarea cu echipa din Dej în Liga 2 și se lupta chiar la promovare.

Vizualizări: 5,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: