Ivaylo Petev a pierdut primul meci pe banca oltenilor

Universitatea Craiova a pierdut pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-2. Oltenii au suferit primul eșec cu noul antrenor pe bancă într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 19 din Liga 1.

După înfrângerea de la Sibiu, Ivaylo Petev, antrenorul grupării din Bănie, a tras o concluzie clară și a venit cu o cerință de maximă importanță pentru jucătorii săi.

Tehnicianul Universității Craiova, crede că elevii săi mai au mult de lucrat pe faza defensivă și susține că echipa patronată de Mihai Rotaru e departe de a fi 100% în apărare.

Antrenorul bulgar a transmis că deja se gândește la meciul cu Poli Iași și a spus că jucătorii săi trebuie să se întoarcă mai puternici pentru a „spăla” rezultatul rușinos de la Sibiu.

„Am fost la ei și am pierdut acest meci. Am avut trei șanse clare. Trebuie să pregătim echipa pentru următorul joc. Oroian a fost liber în fața suprafeței de pedeapsă.

Trebuie să ne întoarcem mai puternici pentru a repara situațiile. O să mai văd o dată meciul, dar rămâne de văzut ce vom face. Nu știu de ce am primit galben. Trebuie să minimizăm orice greșeală și să fim 100% în apărare”, a declarat Petev.

Gruparea din Bănie se va duela cu nou-promovata Poli Iași pe data de 16 decembrie.

Vizualizări: 480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: