Baschetbaliștii juniori de la CSM Târgu Jiu au pierdut în Ardeal

Echipa de baschet masculin U16  a CSM Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, disputa cu CSS Viitorul Cluj-Napoca. Scorul a fost  39-72, într-un meci din etapa a 2-a din Grupa 2-Grupa Valorică A. 

În etapa a 2-a, într-o confruntare extrem de matinală, programată sâmbătă dimineața, băieții lui Adrian Roșu au cedat în confruntarea cu Viitorul Cluj. „Deși au respectat în mare parte planul defensiv, gorjenii nu a prins o zi tocmai bună în plan ofensiv, de unde și diferența de scor. În plus, CSM Târgu Jiu a dat peste o echipă cu talie impresionantă pentru o echipă care evoluează la acest nivel juvenil”, se arată pe csmtargujiu.ro, în cronica acestui meci.

Antrenorul Adrian Roșu a tras primele concluzii după eșecul de la Cluj și speră ca elevii săi să-și revină rapid pentru a ataca victoria în etapa viitoare, atunci când gorjenii vor evolua la Brașov, cu ABC Galactica Brașov.

”A fost un meci greu pentru noi, ceea ce ne așteptăm să fie. Am răspuns minunat în apărare la planul de joc în primele două sferturi din joc. Nu pot spune același lucru despre atac. Primul sfert am respectat tot ce am avut de făcut, cu mici greșeli, dar ceea ce este normal la vârsta lor. În schimb, în sfertul doi a fost un haos total în a lua cele mai bune decizii. Nu aș vrea să dau vina pe oboseală sau ora disputării meciului. Cum am jucat noi așa au jucat și ei. Dar, pur și simplu, băieții din sfertul doi nu au mai respectat nimic din ceea ce trebuia să facem. Așadar, în sfertul 2 am înscris 3 puncte, pe sirena de final, driblând în viteză în ultimele 3 secunde și marcând de 3p de pe un picior, pe scurt, noroc. În apărare am primit doar 12 puncte, ceea ce a fost foarte bine. Dar degeaba te aperi foarte bine dacă nu marchezi nimic. Din punct de vedere ofensiv a fost un meci dezastruos pentru toți jucătorii. Dar măcar ne-am făcut o ideea despre echipa din Cluj. Suntem mai calitativi decăt ei, singurul lor atu este că sunt foarte înalți. Cred că au 4-5 jucători care sunt sub 1,95m. Restul, liniștit peste această înălțime. Sper să ne remontăm și să obținem următoarea victorie, la Brașov, fiind foarte importantă și această victorie”, a declarat antrenorul Adrian Roșu.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu. 

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: