Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu vor victoria contra liderului Seriei H!

În acest weekend este programat un meci important pentru junioarele 3 CSM Târgu Jiu. Echipa coordonată de Paula Pagnejer Martinescu se pregătește pentru derby-ul Seriei H, cu liderul seriei, CSS Petroșani.

Gorjencele vor victoria și revanșa împotriva hunedorencelor. Partida, care contează pentru etapa a 11-a, este programată pentru sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11:00.

La ultima apariție din acest an pe teren propriu, junioarele 3 vor să-și treacă în cont a 6-a victorie consecutivă din acest sezon. Pentru asta trebuie să treacă de liderul Seriei H, CSS Petroșani, care are în acest moment 18 puncte, în timp ce echipa din Târgu Jiu este la doar două puncte distanță. Gorjencele au acumulat 16 puncte și sunt pe locul 3 în clasament. Fetele pregătite de Paula Martinescu vor victoria pentru a se menține în cursa pentru un loc pe podiumul Seriei H, dar și pentru a-și lua revanșa pentru rezultatul din tur, după cum anunță site-ul oficial.

O victorie contra echipei din Petroșani ar echivala în mare măsură cu îndeplinirea obiectivului. Fetele speră să aibă parte de cât mai mulți suporteri la acest meci important pentru ele și promit că vor da totul pentru victorie.

”Va fi un meci dificil, dar fetele mele sunt pregătite de acest meci. Fetele își doresc revanșa în fața echipei din Petroșani, dorind să demonstreze puterea de grup a ”panterelor” și faptul că în tur a fost doar un accident pierderea celor două puncte. Handbalistele mele promit un meci frumos, plin de ambiție și dăruire și de aceea invităm cât mai mulți susținători să ne fie alături la acest meci foarte important pentru noi. Forza panterele”,  a declarat antrenoarea junioarelor 3, Paula Martinescu.

CSM TÂRGU JIU: Ana Bîrlete, Alexia Cioi, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Ștefania Chimerel, Alexia Vîrțan, Antonia Vîrțan, Diana Ștefu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Anastasia Găvănescu, Yasmina Sfiea, Dana Țoțan, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu.

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: