Rotaru vrea să îl vândă pe Ivan într-un campionat de top din Europa!

Acționarul majoritar de la Universitatea Craiova a vorbit despre situația lui Andrei Ivan la Craiova. Fotbalistul care în ultima perioadă nu prea a reușit să se mai ridice la nivelul așteptărilor existente în cazul lui este însă lăudat de Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru consideră că internaționalul în vârstă de 26 de ani are toate calitățile necesare pentru a putea evolua într-unul dintre campionatele de top ale Europei.

„El trebuie să înceapă să fie jucătorul care a demonstrat că este. Din punct de vedere al calităților, Ivan este un top player. Un jucător care poate să joace în orice campionat din lume.

Nu este nicio exagerare. Poate să joace în Serie A, în La Liga. Oriunde! El trebuie să-și ridice nivelul! Dacă își va ridica potențialul atunci va fi bine.

Are deja experiență, are 26 de ani și încă 12-13 ani de fotbal la cel mai înalt nivel. Sunt sigur că va ajuta fotbalul românesc și Universitatea Craiova”, a spus Mihai Rotaru, potrivit iamsport.ro.

Se pare că Andrei Ivan va avea o misiune foarte dificilă în a prinde lotul României pentru EURO 2024.  Ivan și-a pierdut în ultimele luni locul în lotul echipei naționale a României, fapt ce a generat polemici ample în spațiul public.

Vizualizări: 871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: