Team manager din Liga 3, dat afară pentru că a folosit un jucător suspendat

SSU Politehnica Timișoara a avut parte zilele trecute un episod umilitor, rușinos pentru club. Clubul a fost sancționat de Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal cu pierderea la ”masa verde” a unui meci fiindcă a utilizat un jucător care se afla în stare de suspendare.

Partida încheiată la egalitate cu Phoenix Buziaș, în deplasare, scor 0-0, în etapa a 10-a a sezonului regulat de Liga 3, s-a transformat, astfel, într-un 0-3 pentru adversar, fiindcă timișorenii au numărat greșit cartonașele galbene primite până atunci de Robert Curescu, iar jucătorul a fost utilizat în meciul contra trupei pregătite de Cosmin Petruescu, deși se afla în stare de suspendare, a informat liga2.ro.

Responsabilul din club cu această statistică era team managerul Ciprian Freanț, iar managerul Costel Pantilimon nu l-a iertat, chiar a considerat că a sosit momentul să se despartă. Astfel, Freanț, ultimul suporter angajat la club rămas după despărțirile masive din toamna anului 2022, și-a încheiat activitatea cu Poli, în locul său fiind adus Petre Mușat, fost angajat la Poli pe vremea lui Marian Iancu și apoi la defuncta ACS Poli, pe care o parte a galeriei a numit-o ironic AC Recaș.

Vizualizări: 927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: