Echipa din Liga 2 care se va reuni cel mai rapid în 2024!

Gorjeanul Dragoș Militaru îl bate pe Daniel Oprescu în această iarnă la capitolul rapiditate a reunirii lotului. Unirea Dej va fi prima echipă din Liga 2 care își reia antrenamentele în 2024 și a stabilit deja șase meciuri amicale.

Unirea Dej se va reuni mai repede decât CSM Slatina în vederea reluării antrenamentelor pentru pregătirea părții a doua a sezonului 2023-2024.

Unirea Dej și-a stabilit și șase adversari pentru amicalele din această iarnă, doi fiind din Liga 2 și patru din Liga 3, chiar lideri în seriile lor.

În timp ce  Daniel Oprescu și-a chemat jucătorii la antrenamente printre primii din Liga 2, cel puțin în precedentele două pauză din campionat, în iarnă și vară, iar în ianuarie 2024 a stabilit reunirea la fel de devreme, în data de 8, Dragoș Militaru îl întrece acum la acest capitol. Tânărul antrenor gorjean s-a decis să reia devreme pregătirea la Unirea Dej pentru partea a doua a sezonului și a programat reunirea pentru data de 5 ianuarie 2024, a informat liga2.ro.

Majoritatea formațiilor din Liga 2 încep pregătirea de iarnă la 10 sau 15 ianuarie. ”Echipa noastră se află în vacanță până vineri, 5 ianuarie 2024, atunci când este programată reunirea lotului, pe Stadionul Municipal Dej. Două zile mai târziu, va avea loc vizita medicală”, a comunicat, marți dimineață, 12 decembrie 2023, Unirea Dej.

Primul amical al dejenilor este programat pentru data de 20 ianuarie, iar ultimul va avea loc în ultimul weekend înainte de reluarea campionatului. Unirea Dej și-a stabilit amicale cu primele două clasate din Liga 2, CSC Șelimbăr și Corvinul, cât și cu liderii din seriile 7, 8, 9 și 10 din Liga 3, CSM Deva, FC Bihor, Gloria Bistrița Năsăud și SCM Zalău.

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: