Jucător de la Petrolul recomandat oltenilor de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a ratat șansa de a se apropia la doar trei puncte de liderul FCSB după eșecul cu Hermannstadt. Fostul antrenor al oltenilor, Sorin Cârțu, le propune un transfer de la Petrolul oltenilor pentru partea a doua a sezonului.

Formația olteană are nevoie urgentă de 3-4 transferuri de valoare în iarnă, în caz contrar fiind puțin probabil ca Universitatea Craiova să aibă șanse reale să se bată la titlu alături de FCSB, CFR și probabil Rapid București.

Sorin Cârțu le-a recomandat conducătorilor Craiovei un transfer, un fotbalist de la Petrolul Ploiești care și-ar aduce contribuția la echipă, Seniko Doua. Fundașul dreapta din Coasta de Fildeș este cotat la 350.000 de euro, astfel că oltenii ar trebui să bage adânc mâna în buzunar pentru a-l transfera în această iarnă.

”Din punctul meu de vedere, dacă aș începe un pressing așa pe Doua de la Petrolul, îmi place mult de el ca fundaș dreapta. Modul în care acționează el e ce cere publicul craiovean. Încă un fundaș central, mijlocașul, optarul care să intre în acțiune.

El trebuie, nu știu, în momentele în care Mitriță este marcat sau este într-o situație din asta mai, evoluție mai slabă, el să preia jocul. Să fie el jucătorul care ia meciul pe cont propriu.

Văd că pe atac Koljic care își mai revine, dar ce pot spune e că nu au adus nimic când au intrat în teren, sunt în continuare dezamăgit cu transferul lui Ișfan. Dacă ar mai trebui să facă parte din echipa asta?”, a remarcat Sorin Cârțu, în direct la Fanatik Superliga.

În condițiile în care CFR Cluj, FCSB și Rapid București au anunțat că vor face transferuri mari la iarnă, pe bani grei, patronul Mihai Rotaru va fi nevoit să le urmeze exemplul, pentru a nu pierde contactul cu podiumul.

Vizualizări: 1,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: