O echipă din Liga Florilor poate pierde toate meciurile din acest sezon cu 0-10!

Echipa de handbal feminin SCM Gloria Buzău este în mijlocul unui scandal de proporții. Formația buzoiană poate pierde toate cele 11 partide din acest sezon din cauza unei probleme administrative.

Neînregistrarea contractului antrenorului cu portarii, Gabriel Borodi, la FR de Handbal ar putea aduce penalizarea celor dela Gloria Buzău. Tehnicianul, trecut pe la Gloria Bistrița și Rapid, a semnat un angajament cu clubul buzoian, care n-a fost înregistrat, conform celor de la ProSport.

Gabriel Borodi s-a adresat prin memorii atât Comisiei de Disciplină cât și Comisiei de Litigii a FR de Handbal și așteaptă un răspuns în această săptămână.

„Articolul 61 vorbește foarte clar despre respectarea cerințelor privind activitatea de antrenor, mai ales că Borodi a stat pe bancă în cele 11 meciuri din acest sezon.

Sancțiunea este clar stipulată în regulament: 0-10 pentru fiecare meci, -1 punct de fiecare meci și 5.000 lei pentru fiecare meci disputat în condiții regulamentare”, scrie sursa citată.

Clubul buzoian nu a emis încă un punct de vedere oficial, așteptând decizia comisiei.

„Ca răspuns la solicitarea dvs. vis-a-vis de memoriul depus de dl Gabriel Borodi la Comisiile de disciplină și litigii, menționăm că așteptăm hotărârea comisiilor în legătură cu această speță”, a declarat președintele buzoian Costin Stanciu pentru ProSport.

SCM Buzău este pe locul 7 în clasament și are un buget de 2.4 milioane de euro pe sezon.

Galerie foto


Vizualizări: 3,909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: