Tragedie în familia lui Ivaylo Petev. Cine va sta pe bancă la meciul cu UTA!

Ivaylo Petev trece prin momente grele în ultimele zile rămase din 2023, Tatăl său a decedat dar antrenorul bulgar nu a părăsit echipa la meciul cu Poli Iași deși a aflat despre tragedie în aceeași zi.

Ivaylo Petev a mers urgent în Bulgaria după Universitatea Craiova – Poli Iași, scor 2-2, din cauza dramei care l-a lovit pe antrenor chiar în ziua meciului. Fanatik.ro a aflat ce se întâmplă cu tehnicianul „alb-albaștrilor” înaintea confruntării cu UTA Arad, ultima din 2023 pentru gruparea din Bănie.

„Alb-albaștrii” și-au îndreptat gândurile și reușitele din partida cu Poli Iași către Ivaylo Petev, după ce tehnicianul și-a pierdut tatăl. Antrenorul bulgar s-a arătat extrem de afectat de vestea tragică din țara natală, însă elevii săi i-au demonstrat că nu este singur după drama suferită.

„Ivaylo Petev a plecat fără să stea să stea pe gânduri în Bulgaria la câteva minute după fluierul final al confruntării din Bănie pentru a fi lângă familia sa. Din informațiile site-ului nostru, tehnicianul a revenit la timp la Craiova pentru a fi lângă elevii săi în zilele rămase înaintea partidei de la Cluj cu UTA Arad”, scrie sursa citată care a aflat că oltenii au și un obiectiv stabilit de antrenor  la acest meci.

Ivaylo Petev va fi pe banca tehnică a „alb-albaștrilor” cu UTA Arad în ultimul test din 2023, unde „juveții” au obiectiv cele trei puncte. Bulgarul le-a câștigat simpatia și suporterilor din Bănie după ce a reușit să schimbe fața Universității Craiova.

Antrenorul bulgar a înregistrat patru victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere la Universitatea Craiova în toate competițiile. Ivaylo Petev a reușit să urce peste Rapid București după ce a fost instalat la gruparea din Bănie și acum este la egalitate de puncte cu CFR Cluj.

Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: