Flavius Stoican duce echipa în cantonament în Antalya

Antrenorul Flavius Stoican și-a făcut planul pentru perioada de iarnă. Acesta va aduce un mijlocaș și un fundaș pentru a completa lotul și va organiza cantonamentul în Turcia.

CSM Reșița a avut un final de an foarte bun în Liga 2, iar conform clasamentului chiar are șanse bune la play-off, fiind la numai trei puncte de locul 6.

Echipa din Valea Domanului nu a pierdut în ultimele patru jocuri din campionat, strângând 10 puncte. Acum, Flavius Stoican a stabilit perioada de pregătire și mutările care vor fi făcute, mai ales că, până acum, de la CSM Reșița au plecat șase jucători.

„A fost o primă parte de sezon de Liga 2 cu plusuri și minusuri, prima de după promovarea Reșiței din Liga 3. Bobar a confirmat faptul că nu vor veni prea mulți jucători la echipă, nici măcar la nivelul numărului plecaților, ci cel mult doi, un mijlocaș și un fundaș central. CSM Reșița pune la punct și cantonamentul în aceste zile, care va avea loc în Turcia, în Antalya, iar deplasarea va fi făcută la începutul lunii februarie și va dura în jur de 10 zile”, a anunțat liga2.ro.

Flavius Stoican discută eventuale meciuri amicale, pentru că vrea să își vadă jucătorii la treabă în cât mai multe teste. Vor fi partide de verificare atât după reunire, care va avea loc la 10 ianuarie, dar și în stagiul din Turcia. Posibil să fie luat cel puțin un meci amical și după revenirea în țară.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: