Vulturii Fărcăşeşti are antrenor nou, un fost pandur!

Campioana Gorjului din ultimul sezon, Vulturii Fărcășești, a numit un nou antrenor după plecarea lui Constantin Andriucă. Fostul pandur Cătălin Bucă se va ocupa de pregătirea formației gorjene recent promovate în Liga 3.

Vulturii Fărcășești are un nou antrenor cu care va începe pregătirea pentru Liga 3. Recent promovată în eșalonul trei, campioana Gorjului se despărțise recent de tehnicianul cu care a promovat, Constantin Andriucă. Conducerea clubului a decis numirea fostului jucător de la Pandurii, Cătălin Bucă, devenit între timp antrenor. 

„Bine ai venit, Bucă Cătălin! Un fost “pandur” preia frâiele echipei noastre! Cu o vastă experiență, Bucă Cătălin se alătură echipei noastre. De-a lungul timpului, acesta a mai pregătit formațiile: Ralbex Turcinești (cu care a reușit și promovarea), Minerul Berbești, iar ultima dată a pregătit Flacăra Horezu.

Ca și jucător, noul nostru antrenor a evoluat la formațiile: Extensiv Craiova, Unirea Alba Iulia, Pandurii Târgu Jiu, Minerul Motru și CS Drobeta Turnu Severin. Mult succes, “Mister”!”, este mesajul de bun venit al clubului din Fărcășești pentru Cătălin Bucă, unul dintre foștii jucători emblematici pentru Pandurii.

Clubul gorjean a mai anunțat și despărțirea de jucătorul Gică Tudoran: „Contractul dintre CS Vulturii Fărcășești și Gică Tudoran a ajuns la final. Îi urăm mult succes acestuia în viitoarele provocări și îi mulțumim pentru tot efortul depus în cadrul clubului!”

Vulturii se vor reuni pentru a începe pregătirea la finalul acestei săptămâni.

Vizualizări: 2,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: