Au pierdut mai mult de o echipă, dar nu au făcut nici un transfer!

ACS Viitorul, echipa care a închiriat stadionul din Târgu Jiu în ultimii ani, a pierdut majoritatea titularilor din sezonul trecut. În același timp, echipa aflată în prag de faliment nu a perfectat nici un transfer până acum.

ACS Viitorul se pregătește la Târgu Jiu, după ce cantonamentul din Serbia a fost anulat, motivele invocate fiind greu de crezut. Cel mai probabil este vorba de probleme financiare, echipa fiind la un pas de faliment, după câțiva ani de insolvență, dar, probabil, și de lot, antrenorul Călin Cojocaru, neavând un lot consistent la dispoziție.

Tehnicianul, care spunea că vrea continuitate în lot pentru a reveni la echipa lui Nicolae Sarcină, a acceptat compromisul de a antrena în continuare o echipă din care au mai rămas doar fiul său, doi portari și șapte alți tineri jucători, despre care acesta spunea că șase au avut de susținut bacalaureatul, deci deducem că ar fi vorba de juniori.

În condițiile în care încă n-au perfect vreun transfer, deși au pierdut majoritatea titularilor, dacă nu chiar pe toți, cei de la ACS Viitorul nu par să se grăbească să anunțe un lot și au în probe numeroși jucători străini care par singurii care mai vin la această echipă. 

Obișnuită cu cantonamente scumpe în Antalya, Bulgaria sau Serbia, ACS Viitorul trebuie să se mulțumească acum cu pregătire pe terenul trei de la Târgu Jiu, unul sub orice critică de prost, iarba fiind arsă de caniculă pe aproximativ jumătate din suprafață. 

Liga 2 va începe în data de 3 august, iar, în contextul actual, ACS Viitorul, club intrat în cel de-al treilea an de insolvență se va lupta, cel mai probabil pentru salvarea de la retrogradare. Asta dacă va reuși să mai transfere jucători și nu mai apare o interdicție la transferuri la fel ca în sezonul trecut. Ceea ce nu ar fi greu de crezut la numărul mare de procese pe care clubul le are cu foști jucători pe care nu i-a mai plătit.

Vizualizări: 1,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: