Victorie pentru Gilortul Cărbunești în meci amical

Gilortul Târgu Cărbunești a încheiat cu o victorie meciul amical disputat în weekend. Gorjenii din Liga 3 s-au impus în amicalul cu formația de Liga 4 Vulturii Fărcășești cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Constantin Roncea (6’), Sebastian Popescu (65’).

Meciul de pregătire dintre Gilortul Cărbunești și Vulturii Fărcășești s-a încheiat cu scorul de 2-0. Pentru Gilortul au punctat Constantin Roncea în startul partidei și Sebastian Popescu la mijlocul actului secund. 

La partida amicală cu Vulturii, Mario Găman a avut 4 absenți. Ionuț Gîlcescu și Rareș Brujan au fost învoiți, iar Fabian Bărănescu și Robert Dănescu nu au evoluat din cauza accidentărilor. Dacă pentru Bărănescu va mai trece ceva timp până va reîncepe antrenamentele, Dănescu are o situație mai facilă și, probabil, va intra la joc în ultimele două meciuri de pregătire, a informat oficial clubul din Cărbunești precizând că acesta a dorit să evolueze și în amicalul cu Vulturii însă antrenorul Mario Găman a decis că nu este cazul să riște o recidivă.

Până la debutul oficial al părții a două a campionatului, Gilortul va mai disputa 3 meciuri de pregătire, astfel:  marți, 20.02.2024, ora 10:30, Flacăra Horezu – Gilortul, Stadion ISPORT ARENA (Râmnicu-Vâlcea;  vineri, 23.02.2024, ora 10:30, Gilortul – Flacăra Horezu, Stadion Cristinel Răducan și sâmbătă, 02.03.2024, ora 12:00, Universitatea Craiova 2 – Gilortul, Stadion Municipal (Drobeta-Turnu Severin).

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: