Șapte goluri într-un amical după ce au dat afară 17 jucători

CSO Turceni nu pare să fie pe drumul cel bun după ce a schimbat aproape întregul lot, renunțând la 17 dintre jucătorii din vechiul lot. În acest weekend echipa din Turceni a pierdut cu scorul de 0-7 amicalul cu echipa satelit a Universității Craiova.

După ce a făcut ordine în lotul îmbătrânit, CSO Turceni nu pare să fi îmbunătățit jocul echipei. Deocamdată clubul a comunicat doar că s-a renunțat la 17 dintre jucătorii care au evoluat în acest sezon dar nu și cine sunt cei care le-au luat locul jucătorilor plecați. Cum rezultatele sunt sub așteptări, deocamdată meciurile amicale aduc rezultate de palmares pentru adversarii care se impun la scoruri mari în meciurile cu formația din Turceni, cum a fost și cazul din acest weekend în care satelitul Universității Craiova s-a impus cu scorul de 7-0 în amicalul disputat pe stadionul Aripile din Craiova.

Clubul din Turceni recunoaște că nu are nici o scuză pentru rezultatele slabe, prin vocea antrenorului principal. 

„Chiar dacă venim după o perioadă foarte solicitantă din punct de vedere fizic, nu avem nici o scuză. Jocul de astăzi este mult sub cel pe care l-am avut săptămâna trecută. Avem două săptămâni de pregătire intensă în care băieții nu au avut prea mult contact cu mingea, dar nu vom rămâne în urmă nici la acest aspect în următoarea perioadă. 

Avem nevoie de omogenitate, trebuie să punctăm mult pe relația de joc cu pase rapide, faze fixe și marcajul om la om. Sunt încrezător în această echipă și vă asigur că vom avea parte și de rezultate pozitive", a declarat Viorel Cojocaru, antrenorul principal al CSO Turceni, pentru pagina oficială a clubului.

La meciul de la Craiova antrenorul Cojocaru a precizat că a folosit două echipe diferite, care au jucat câte 45 minute fiecare, fără a spune cine sunt acești jucători care au evoluat.

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: