Un fundaș, în probe la Universitatea Craiova! 

Universitatea Craiova testează în această perioadă un fundaş central francez, Wacim Benazouz, În vârstă de 20 de ani, acesta este legitimat la formaţia franceză de amatori Union Sportive Albigeoise (US Albi).

Wacim Benazouz se află de o săptămână în Bănie şi s-a antrenat deja cu echipa a doua a clubului, sub comanda lui Corneliu Papură, evoluând şi în două meciuri amicale, cu Avântul Pieleşti şi cu Ştiinţa Turceni. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a evoluat de fiecare dată în prima repriză a partidelor de verificare, făcând pereche în defensivă cu croatul Karlo Tomaşec. 

Rămâne de văzut dacă Wacim Benazouz îi va convinge pe oficialii grupării din Bănie să-i ofere un contract. În acest moment, este pe masă și scenariul potrivit căruia fotbalistul să revină în Franța și să încheie sezonul la Union Sportive Albigeoise, unde are asigurat locul de titular, iar echipa din Bănie să redeschidă aceste discuții în vară.

În prima echipă a Universităţii Craiova, antrenorul Ivaylo Petev se poate baza pentru postul de fundaş central pe Gjoko Zajkov, Denil Maldonado, Juraj Badelj şi Raul Silva, dar şi pe Vladimir Screciu, care poate fi folosit ca stoper. La echipa a doua evoluează alţi doi fundaşi centrali străini, Jean Baptiste Mendy şi Karlo Tomaşec. 

Vizualizări: 417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: