Cât a cheltuit Universitatea Craiova pentru cinci transferuri!

Universitatea Craiova a perfectat cinci transferuri în perioada de iernă. Oltenii au băgat serios mâna în buzunar în această campania de mercato pentru a întării echipa. 

Un număr de cinci achiziţii a perfectat Universitatea Craiova în iarna aceasta: spaniolul Jalen Blesa, finlandezul Pyry Soiri, hondurianul Denil Maldonado, gruzinul Anzor Mekvabishvili și slovenul Zvonimir Kozulj. Pentru semnătura acestor jucători, din bugetul clubului au ieşit bani serioși pentru că, nu mai puțin de 1,5 milioane de euro a plătit Mihai Rotaru în această iarnă pentru cei cinci jucători aduși la echipa din Bănie, după cum a calculat proSport.

Cel mai scump transfer al Universităţii Craiova a fost cel al internaţionalului georgian Anzor Mekvabishvili (22 de ani), pentru care s-au plătit 750.000 de euro celor de Dinamo Tbilisi.

Pentru atacantul spaniol Jalen Blesa, Universitatea Craiova a achitat clubului kosovar FC Priştina suma de 165.000 de euro, dar cu prima de instalare şi comisioanele agenţilor s-a ajuns la 300.000 de euro.

Pentru împrumutul pe un an al lui Denil Maldonado, Mihai Rotaru a scos din bugetul clubului suma de 200.000 de euro, urmând să mai achite încă o jumătate de milion de euro, în cazul în care fundaşul hondurian va convinge în această ultimă parte a sezonului şi va fi păstrat.

Finlandezul Pyry Soiri şi slovenul Zvonimir Kozulj au venit ca jucători liberi de contract, dar şi în cazul lor a fost vorba despre bani la semnătură, dar și pentru impresari, astfel încât suma totală cheltuită pe jucători noi în iarna aceasta de Universitatea Craiova ajunge undeva în jurul a 1,5 milioane de euro.

Aceasta este cea mai importantă sumă plătită de clubul din Bănie într-o perioadă de mercato.

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: