ACS Viitorul Târgu Jiu joacă un amical la Motru

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a mai disputat nici un amical după revenirea din cantonamentul din Serbia. Echipa avea programat un amical pentru miercuri, cu CSC Dumbrăvița, care a fost anulat, și unul cu CSM Deva, programat pentru sâmbătă despre care nici unul dintre cluburi nu a mai anunțat dacă și unde se joacă.

După ce s-a pregătit în afara țării în perioada de iarnă, ACS Viitorul Târgu Jiu nu a mai jucat nici un meci amical deși avea programate două jocuri. Dacă în cazul primului s-a anunțat că s-a anulat, fără a se preciza motivul anulării, la cel de-al doilea nu s-a anunțat nici când va avea loc și nici unde, ci doar adversarul. „Băieții noștri vor juca în weekend ultima partidă de pregătire dinaintea începerii campionatului, împotriva celor de la CSM Deva. Data și ora disputării acestei partide vor fi anunțate ulterior”, anunțau pe pagina de facebook a fanilor cei de la ACS Viitorul.

Între timp nu a mai venit nici un anunț, dar o altă formație din Gorj, ultima clasată din Liga 3, seria 7, CSO Turceni, a anunțat că ar juca un meci amical cu ACS Viitorul, acesta fiind programat duminică, pe terenul de la Motru, conform paginii oficiale a celor de la Turceni. Echipa din Turceni nu avea în program acest amical, mai ales că va juca și sâmbătă un amical, în Bănie, cu satelitul Universității Craiova.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a anunțat nici unde va juca meciul cu CSC Șelibăr, din prima etapă programată în acest an precizând doar că: „Încă nu este sigur, când știm exact anunțăm”.

Probabil că și acest meci se va juca pe terenul de la Severin, acolo unde echipa lui Călin Cojocaru a disputat și meciurile din ultimele luni ale anului trecut.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: