Gilortul a mai perfectat un transfer și un meci amical

În acest weekend Gilortul Târgu Cărbunești are programat un nou meci de pregătire. Echipa pregătită de Mario Găman va primi vizita formației de Liga 4 Vulturii Fărcășești, sâmbătă, cu începere de la ora 12:00.

Gilortul va disputa încă un meci de pregătire, din perioada de pregătire de iarnă, sâmbătă, 17 februarie, începând cu ora 12:00, pe Stadionul Cristinel Răducan. Adversara Gilortului va fi formația de Liga 4 Gorj, Vulturii Fărcășești.

Înaintea acestui meci, echipa pregătită de Mario Găman a anunțat perfectarea unui nou transfer, un tânăr jucător format la echipe din județul Dolj: „Darius-Mădălin Șchiopu este ultimul jucător transferat de Gilortul. Darius Șchiopu este din Braloștița (Dolj) și s-a născut la 31.08.2006 în Filiași. Tânărul jucător doljean a fost format la echipa craioveană AFC Milan Academy. Este un jucător talentat, iar la Gilortul are șansa să joace și să se afirme. Bun venit, Darius Șchiopu!”

În vârstă de 17 ani, Darius Șchiopu este eligibil pentru regulile U20 și U19 pe care trebuie să le îndeplinească echipele care evoluează în Liga 3.

Vizualizări: 533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: