Ultimul meci din Cupa EHF pentru CSM Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu va duce în weekend ultima bătălie din Grupa D EHF European League, contra formației maghiare Motherson Mosonmagyarovari KC. Partida contează pentru etapa a 6-a din EHF European League Woman, sezonul 2023-2024. 

CSM Târgu Jiu încearcă să încheie campania europeană cu o victorie în fața echipei maghiare Motherson Mosonmagyarovari KC. Misiunea gorjencelor va fi una dificilă, pentru că au în față o echipă puternică, aflată în primele 3 în clasamentul din Ungaria. „Mult mai liniștite însă după ultimul succes din campionat și după calificarea în sferturile Cupei României, dar și fără presiunea rezultatului, Echipa lui Liviu Andrieș și Andrei Enache își dorește o victorie la finalul primul sezon european, în special pentru publicul de la Târgu Jiu, care a fost alături de echipă pe parcursul campaniei europene”, a anunțat csmtargujiu.ro.

”Cred că cu toții suntem conștienți de faptul că este ultima reprezentație în grupele EHF și ne dorim să avem un handbal cât mai complex, pentru că inclusiv în meciul de la Malaga am avut momente foarte bune și sperăm să repetăm aceeași prestație pe care am avut-o și în meciul cu unguroaicele. Pentru a câștiga meciul cu echipa din Ungaria trebuie să jucăm foarte exact, pentru că, din nou, deja devine un clișeu, dar sunt o echipă extrem de valoroasă. Să nu uităm că sunt în primele două-trei locuri în campionatul Ungariei și pe noi asta trebuie doar să ne motiveze, pentru că în momentul în care joci cu adversari de calibru, atunci nivelul tău poate să fie unul mai ridicat. Acum toată lumea este motivată, nu avem presiunea rezultatului”, a declarat, la conferința de presă premergătoare partidei de duminică, antrenorul secund al echipei locale, Andrei Enache.

Vizualizări: 788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: