Cristi Pustai și-a prezentat achizițiile. L-a adus pe Core de la Iași

Echipa pregătită de Cristi Pustai și-a prezentat miercuri achizițiile. Antrenorul s-a întărit din Liga 1, aducându-l pe  Marius Constantin care a refuzat CFR Cluj pentru a veni la Piatra Neamț, dar și pe Alexandru Core de la Poli Iași.

Cu opt zile înainte de primul meci oficial al anului, cel din deplasare cu Concordia Chiajna, care va deschide etapa a 16-a a sezonului regulat al Ligii 2, clubul Ceahlăul a organizat, miercuri, 14 februarie, o conferință de presă în care și-a prezentat patru dintre cele cinci achiziții perfectate în această iarnă.

La prima întâlnire în 2024 cu presa au fost prezenți doar cei patru jucători care au fost cu echipa în stagiul de pregătire din Turcia: Marius Constantin (fundaș central, 39 de ani), Alexandru Core (fundaș central, 23 de ani), Alexandru Buziuc (atacant, 29 de ani) și Denys Taraduda (fundaș central, 23 de ani). Fundașul stânga Denis Benga (18 ani), împrumutat de la U Craiova, urmează să ajungă la Piatra Neamț în zilele următoare.

Alături de jucători, la conferință au mai participat președintele Cătălin Anton și antrenorul principal Cristian Pustai. Acesta din urmă s-a arătat mulțumit de achiziții și de calitatea lotului.

”Sunt mulțumit că am încheiat această perioadă fără accidentări grave și că am adus în lot câțiva jucători care prin valoarea lor sper să îmbunătățească lotul. A venit pentru partea ofensivă Alex Buziuc, care este un plus pentru ofensivă. La compartimentul defensiv am adus trei jucători, pentru că a plecat și Fonseca, s-a accidentat și Vișinar, și pentru că acolo duceam lipsă de experiență am reușit cumva să-l conving pe Marius Constantin să vină. Au mai venit Alex Core și Denys Taraduda, alți doi jucători importanți, mai tineri, care sper prin ambiția lor să ne ajute și să facă pasul mai sus. Suntem bine”, a declarat Cristian Pustai.

Alexandru Core, care a jucat ultima dată la Târgu Jiu, tot în Liga 2, a venit sub formă de împrumut de la Poli Iași, club cu care a semnat în această iarnă.  ”Am venit aici cu foame de performanță, cu dorința de a juca și am găsit un grup foarte bun. Sunt nerăbdător să înceapă campionatul și să facem o figură foarte frumoasă. Înălțimea mea este un atu pe care eu încerc să-l folosesc la fazele fixe. Încerc să-mi ajut echipa cu tot ceea ce pot și cu toate atuurile mele”, a spus Core.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: