Încă un jucător de la CSO Turceni pune ghetele în cui

Formația de Liga 3 CSO Turceni a anunțat joi despărțirea de încă un jucător din lot. Este vorba de Marian Gîlceavă care însă nu va pleca și de la club ci doar va pune ghetele în cui și va antrena la centrul de copii și juniori.

În primă fază, clubul din Turceni anunța, în urmă cu o săptămână, despărțirea de șapte jucători: Radu-Alexandru Dăianu, Luis Scurtu, Daniel Unguru, Marian Chirițoiu, Flavius David, Răzvan Olteanu și Bogdan Dolcescu. Ulterior clubul a anunțat că s-au mai reziliat contractele cu alți șapte jucători: Ionuț Crețan, Andrei Trandafir, Ionuț Vasile, Daniel Sorea, Flavius Rovența, Mario Pușera și Mario Hrelea Dăescu.

Probabil că și alți jucători au ales să plece de la echipă, pentru că acum CSO Turceni a anunțat a 17-a plecare: „Clubul nostru anunță a 17-a plecare. Este vorba de jucătorul Gîlceavă Marian Adrian care  a decis să continue alături de noi, dar în calitate de antrenor la centrul de copii și juniori. Îi mulțumim pe această cale pentru aportul lui adus în ultimii 14 ani. Cu siguranță ar mai fi avut multe de spus in fotbal, dacă ghinioanele nu erau de partea lui. Suferind o fractură foarte gravă la picior, refacerea și durerile nu l-au putut aduce la forma de dinainte. Îți dorim mult succes, Marian!”

În acest ultim caz nu este vorba de o despărțire definitivă ci doar de o trecere pe bancă a unui jucător cu experiență, la centrul de copii și juniori, la fel ca și în cazul lui Răzvan Olteanu.

Vizualizări: 710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: