O echipă din Liga 2 se mută și va disputa meciurile pe o altă arenă!

Încă o echipă din Liga 2 pleacă de acasă pentru disputarea ultimelor meciuri din sezonul regulat, cel puțin, În continuare sunt lucrări la gazonul arenei din Tunari, astfel că gruparea nou-promovată în Liga 2 este nevoită să plece din localitate pentru câteva meciuri din campionat, pentru cele programate pe teren propriu.

Potrivit lui Ștefan Odoroabă, antrenorul echipei, CS Tunari va juca, până la finalizarea lucrărilor, la Centrul Național de Fotbal Buftea, acolo unde mai evoluează o formație din Liga 2 în meciurile de acasă, Progresul Spartac, pentru că arena proprie nu se prezintă la standardele impuse în divizia secundă.

Pe parcursul meciurilor disputate de CS Tunari în prima parte a sezonului, în special spre finalul anului 2023, când vremea s-a înrăutățit, suprafața de joc a arătat rău și condițiile au fost la nivelul unor partide din Liga 4. Din acest motiv, CS Tunari a decis să schimbe suprafața de joc, dar s-a hotărât și instalarea unei nocturne!

Ilfovenii vor putea juca și seara anumite meciuri din Liga 2, dacă se vor salva de la retrogradare, cel mai probabil din sezonul următor. 

Ștefan Odoroabă a recunoscut că nu știe cât vor dura lucrările, pentru că în acest moment suprafața de joc este decopertată, dar că în mod sigur ultimele meciuri din sezonul regulat se vor disputa la Buftea.

Și ACS Viitorul Târgu Jiu s-a mutat în acest sezon de la Târgu Jiu, jucând în ultimele trei luni ale anului trecut pe terenul de la Severin.

Vizualizări: 1,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: