CSM Târgu Jiu a încheiat aventura europeană doar cu înfrângeri

Aventura europeană a echipei feminine de handbal a CSM Târgu Jiu s-a încheiat duminică cu un nou eșec. Formația locală a pierdut, nu fără luptă, partida cu Motherson Mosonmagyarovari, scor 20-22.

Seria de meciuri europene s-a încheiat pentru echipa de handbal feminin a clubului primăriei care a înregistrat doar eșecuri pe linie la toate meciurile din Grupa D. Totuși, CSM Târgu Jiu nu a pierdut ultima confruntare din Grupa D a EHF European League Woman  fără luptă.

Ultimul meci din grupă a fost unul echilibrat care s-a încheiat cu scorul de 20-22, echipa locală fiind învinsă de echipa maghiară Motherson Mosonmagyarovari KC. 

„CSM Târgu Jiu a pierdut la mare luptă confruntarea cu echipa din Ungaria, după un meci extrem de echilibrat în cea mai mare parte din timp. A fost o partidă încrâncenată, care s-a lăsat cu multiple eliminări în ambele tabere, cu răsturnări de situație pe tabelă, cu un început de repriză secundă mai bun pentru echipa oaspete, și cu final dominat de CSM Târgu Jiu, care a încercat o revenire pe tabelă. Gorjencele au fost foarte aproape să realizeze acest lucru și să obțină un rezultat pozitiv, poate un rezultat de egalitate era mult mai echitabil pentru ceea ce s-a întâmplat în teren”, au apreciat cei de la CSM Târgu Jiu pe site-ul oficial.

Nici spectatorii prezenți în sală nu au mai fost atât de numeroși la acest meci, cu o seară înaintea jocului fiind vândute undeva sub 300 de bilete.

Galerie foto


Vizualizări: 528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: